Meer dan Mama

Ze was eigenlijk niet zo van de coaching of hulp zoeken, maar ze merkte nu wel dat ze iets moest doen. Ze had nog geen idee maar wilde met mij daar wel eens over praten. Eigenlijk was de druppel dat ze op haar werk geen overwicht meer had. Ze kreeg het gevoel of haar teamleden haar niet serieus namen, terwijl ze toch de enige was met de expertise en de ervaring. Voorheen luisterde ze wel maar nu…

Ze werkte lange dagen om toch controle te houden en haar college en baas te laten zien dat ze echt wel wist waar ze mee bezig was. Daar voelde ze zich vervolgens weer schuldig over naar haar zoontje van 4 die ze eigenlijk maar lastig was gaan vinden. Ze werkte zo hard en dan als ze hem ging ophalen was hij nog jammerig en huilerig ook.

Op de enige vrije dag van de week die ze had om van haar zoon te genieten was ze moe en kon zo maar uitvallen tegen hem. Zo kende ze zichzelf helemaal niet. Haar huisarts wilde haar pillen voor schrijven maar daar wilde ze al helemaal niet aan beginnen. Wat kon ze toch doen? Stoppen met werken zodat ze het niet af reageerde op haar zoontje was geen optie maar zo kon ze thuis en op het werk ook niet door gaan.

Ik kon het haar toen niet zeggen maar achteraf was ze het met me eens: ze stond op het randje van een burn-out. Dit was maar een topje van de ijsberg en tijdens ons traject werd mij al snel duidelijk dat er veel meer aan de hand was. Het heeft uiteindelijk maar 3 maanden geduurd, maar haar energie verschil was verbluffend.

“Ik had veel eerder moeten komen.” Als ik 10 cent kreeg voor al die keren dat dit heb gehoord…. Zou onwijs fijn zijn wanneer we meer preventief aan de slag gingen maar helaas… pas wanneer de pijn te groot wordt komen we in actie.

Wanneer je een moeder in jouw omgeving kent die op het punt staat om uit te vallen op het werk, thuis niet meer te genieten is, moe naar bed gaat en moeër wakker wordt? Breng haar dan met mij in contact voor een Gratis Focus Sessie om te ontdekken wat ik voor haar kan betekenen. Ze krijgt sowieso minimaal 2 gouden tips die haar echt vooruit helpen in haar situatie. Ga naar https://biancameijsen.nl/gratis-sessie/

Wanneer is die spreekwoordelijke druppel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *