Daily Drop SleepMijn man heeft het toch maar gedaan na een paar nachten wakker liggen… Druppel pure Lavendel olie onder zijn voeten. Hij was eigenlijk verbaasd over het resultaat. Eindelijk heeft hij een nacht geslapen als een roos!

Wat jammer toch dat wij grootmoeders’ keukenkast tips zijn vergeten. Gelukkig worden er steeds meer oude mogelijkheden bekend. Maar van deze word ik misschien nog wel het meeste blij. Het is zo simpel! Gewoon 1 druppeltje pure essentie van de lavendel. Niet dat chemische goedje bij de drogist waar je hoofdpijn als bijwerking van krijgt.

Het is vast mogelijk om van de lavendel uit de tuin een mooi mengsel te maken, maar ik kies toch liever de Lavender van dōTERRA. Ik heb in al die jaren nog geen etherische olie meegemaakt die zo effectief is in korte tijd. Wil je geloven dat ik tegenwoordig standaard met zo’n flesje in mijn tas rondloop?

Nee joh, niet omdat ik bij iedereen maar blijf slapen maar omdat het een heerlijke geur heeft, stress verminderd, herstel van het lijf verbetert, wondjes herstelt en… o zoveel meer…. Ik besmet iedereen met mijn enthousiasme. Daarom kun je het nu rechtstreeks bij mij de essentiële oliën aankopen die ik gebruik en met veel plezier aanbeveel.

Voor meer informatie over de Lavendel olie, of misschien is Vetiver meer jouw ding, of word je net als ik pas echt heerlijk ontspannen van Serenity, mail naar info@biancameijsen.nl.

Slaap tip
Getagd op:                

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *