Meer dan Mama Plan van Aanpak

Om hulp vragen is niet jouw ding. Je kunt het zelf wel en vaker ook beter dan een ander. Hier kom je alleen niet uit en daar vind je wat van. Het liefst wil je gewoon doen alsof er niets aan de hand is, maar dat lukt niet meer.

Je bent niet vooruit te branden, lijkt het wel. Steeds vaker worden er opmerkingen tegen je gemaakt waar je emotioneler op reageer dan normaal. Je hebt van alles al geprobeerd en niets werkt echt goed. Zo ken je jezelf niet en eigenlijk vind je jezelf ook even helemaal niet leuk meer.

Hard op zei je het niet maar je vindt eigenlijk oprecht dat alleen zwakkelingen mopperen over moeheid of veel werk. Burn-out overkomt alleen anderen en niet jou, dacht je. Jij zette gewoon een tandje erbij en ging nog even door. Ze moesten eens weten wat jij allemaal op je bord hebt liggen en dat draag je al jaren.

Er is alleen iets veranderd en je kan je vinger er niet op leggen. Het werkt niet meer. Wat je ook doet. Je bent wel doodmoe. Je maakt fouten die je van jezelf niet kent. Je reageert je af op mensen die dat niet verdienen. Zo ken je jezelf helemaal niet.

“Vrouwen breken niet omdat ze zwak zijn,
maar omdat ze te lang sterk zijn geweest”

Hoe zou het voor je zijn om weer;

vol energie naar je werk te gaan en niet meer het gevoel te hebben er alleen voor te staan

te weten en te voelen waarvoor je het allemaal doet en dat ook terug te zien in de reactie van jouw omgeving

tijd te hebben voor je kinderen zonder schuldgevoel zodat je er echt voor ze kunt zijn

je werk op tijd en foutloos af te ronden zonder stress of irritatie zoals je van jezelf gewend bent

te GENIETEN elk keer weer en de rust in je lijf te ervaren die je al lang niet meer gevoeld hebt
 

Ervaar het verschil in alles wat je doet

Vanaf nu help ik jou het gevoel te hebben alles zelf weer onder controle te hebben. Ik begeleid, stimuleer, inspireer, motiveer maar confronteer je ook waar nodig. Zodat je zelf weer voelt en weet wat jij er aan kunt doen om je nooit meer zo onbeholpen en moe te voelen.

Alles wat hiervoor nodig is, krijg je aangeboden. Hier geldt geen ‘1 size fits all’ want iedereen is anders.

Mijn werkwijze is zowel gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken, psychologische en medische kennis, als natuurlijk mijn persoonlijke ervaringen en die van diverse vrouwen met burn-out klachten die ik heb mogen begeleiden.

Daarnaast werk ik samen met diverse experts op hun gebied (hoofd=mentaal, hart=emotie, lijf=fysiek en energetisch) zodat je niet zelfs steeds op zoek hoeft naar wie jou nog meer kan helpen bij jouw herstel.
 

Dit traject vraagt een investering in je zelf van tijd, commitment en 2997€ *.

6 maanden van mijn persoonlijke begeleiding
gericht op jouw herstel zowel fysiek, mentaal als emotioneel
onder andere met ontspanningsmassages, buiten activiteiten, beweging, essentiële oliën
en natuurlijk coaching, hypnotherapie, mindfullness, eft en veel meer
rekeninghoudend met jouw energie niveau, mogelijkheden en verantwoordelijkheden
vanwege jouw woon en werk situatie
ondersteunt met supplementen en voedingsadvies
wat we regelmatig monitoren met erkende wetenschappelijke vragenlijsten
zodat je niet alleen herstelt maar er ook nooit meer terugvalt

Binnen 3 maanden voel jij al jouw energie toenemen en begint de mist weer wat op te trekken. Aan het einde van dit traject voel jij je weer energiek en weet je waar het mis ging. Dat niet alleen, je hebt ook weer zelf de touwtjes in handen en doet precies wat er nodig is om op een ontspannen manier balans te houden in jouw ambities als vrouw en als moeder.

Wanneer je ’s morgens wakker wordt, komt die glimlach vanzelf op je gezicht omdat je duidelijk hebt waar het mis ging en dat overkomt je niet nog een keer!

Weet je het nog niet zeker, maar ben je wel geïnteresseerd? Hieronder staan wat vragen die misschien al antwoord geven op jouw vragen. Staat het antwoord er niet bij stuur dan een email naar info@biancameijsen.nl of maak gebruik de gratis sessie voor meer info.

Meest Gestelde Vragen
Hieronder antwoorden op vragen die je mogelijk hebt.

Is betaling in termijnen mogelijk?
Omdat het een traject van 6 maanden is, kun je uiteraard ook in 6 termijnen betalen van 529€, waarvan de eerste termijn betaald is voor aanvang van ons traject. Tussendoor is het echter niet mogelijk om het traject te stoppen om daarmee verdere betaling te voorkomen. Jouw betalingsverplichting blijft voor de volle 6 termijnen ongeacht welke keuzes je alsnog zou willen maken. Dus bedenk goed waar je aan begint.

Is het ook mogelijk om door jou begeleid te worden voor minder geld?
Mijn antwoord zou kunnen zijn in dit geval: Wat van mijn kennis en/of begeleiding heb je niet nodig? Hoewel je het snelste en het meest volledig herstelt met dit traject, kan het een keuze zijn om niet alles wat ik aanbied in dit traject te gebruiken. Laten we dan eerst eens in gesprek gaan via de gratis inspiratie sessie zodat ik kan inventariseren wat voor jou de meeste impact heeft en het snelste resultaat kan geven. Op basis hiervan kan ik je een passend aanbod doen.

Werk je ook met groepen?
Een persoonlijke begeleiding kan ook in groepsverband waardoor je ook de terugkoppeling krijgt van je groepsleden. Door de interactie met de groep krijg je ook tips en ideeën hoe anderen dit doen. Tijdens de groepsbegeleiding zijn er ook 1-op-1 sessies om verdieping en inzicht te krijgen op jouw persoonlijke situatie. Geen persoon is precies hetzelfde. Mocht je hier meer over willen weten, vraag dan de gratis inspiratie sessie aan zodat we kunnen overleggen of dit een goede optie zou zijn voor jou.


Wat klanten over mij zeggen

“Bianca weet in no-time precies de vinger op de juiste plek te leggen. De inzichten die ze mij in nog maar 2 gesprekken al heeft gegeven zijn ongelooflijk. Ronduit briljant om iets wat voor mij zo volstrekt normaal was en wat ieder ander niet eens zou opmerken, juist dàt als het probleem te zien. Top. Als mens is ze ook heel prettig. Gewoon, down to earth, geen wollig gedoe. Heerlijk.” – Christine van den Hurk-Hartog