Ontspanningsmassage - Photo by Christin Hume on Unsplash

Een moment voor jezelf. Je hoeft even helemaal niets. Overgeven aan de ontspanning van deze massage techniek met essentiële oliën. Deze massage is niet zoals je gewend bent. Alles is gericht op ontspanning en de ondersteuning van het herstelvermogen van het lichaam. Essentieel als ondersteuning tijdens stress en/of burn-out klachten.

Ontspanningsmassage op basis van de AromaTouch™ Technique

Aroma_Touch_logoDe AromaTouch™ techniek met gecertificeerde essentiële oliën is ontwikkeld door Dr. David Hill, een vooraanstaand expert op het gebied van alternatieve geneeskunde en therapeutische toepassingen van essentiële oliën.

De techniek is zowel eenvoudig als intuïtief en creëert een ongeëvenaarde ervaring voor de ontvanger. Door langs de meridiaan energiebanen te werken en gebruik te maken van de viscerale contactpunten op de rug en de voeten, wordt het lichaam weer in haar normale evenwicht geholpen.

Door de dagelijkse stress raakt ons lichaam uit balans en met alle lichamelijke en geestelijke klachten tot gevolg. Door gebruik te maken van de AromaTouch™ oliën verminderen de stressoorzaken en krijgt het lichaam ondersteuning voor een gezond functionerend autonoom stelsel.

De geur van essentiële oliën, de klanken van ontspanningsmuziek, de intuïtieve ontspanningsmassage en je kunt even helemaal ontspannen en genieten van het moment zodat je weer vitaal en energiek verder kunt.

Boek jouw ontspanningsmassage

A Healer in every homeWanneer jij wel wat ontspanning kan gebruiken, boek dan jouw ontspanningsmassage. Ervaar hoe het is om binnen 60 minuten heerlijk ontspannen weer de deur uit te stappen.

Het enige wat je mee mag nemen zijn de handdoeken waarop je gaat liggen. Deze neem je vervolgens mee naar huis met de heerlijke geuren van 8 verschillende essentiële oliën. Allen ten doel om jou lichaam een geest te ondersteunen en te stimuleren tot een natuurlijke balans.

Tijdens deze ontspanningsmassage ga je met ontbloot bovenlijf en blote voeten op een massagetafel liggen. Op jouw eerste afspraak krijg je uitgebreid uitleg over het waarom van deze werkwijze, wat je mag verwachten en welke essentiële oliën worden gebruikt en waarom.

passionplannerReserveer jouw ontspanningsmassage en stuur mij een bericht met jouw voorkeursdagen en -tijden.

AromaTouch™Je hebt de keus uit 3 opties:
– 1x AromaTouch™ massage voor € 65,00*
– 3x AromaTouch™ massages voor € 165,00* (waarde € 195)
– 5x AromaTouch™ massages voor € 225,00* (waarde € 325)

Tijdens de eerste afspraak kan er alsnog voor een pakket gekozen worden en daarin wordt deze afspraak verrekend. Een pakket is geldig voor 1 jaar vanaf afname en kan naar eigen inzicht worden ingepland.

* alle prijzen vermeld op deze website zijn inclusief btw

“Wat was dat heerlijk! Bianca is een warme vrouw die alle rust uitstraalt en de tijd neemt om een ontspannen sfeer te creëren. Nog niet eerder was ik zo diep weggezakt tijdens een massage. De geuren waren niet allemaal even lekker toen ik ze rook vooraf, maar het effect tijdens de massage was duidelijk te merken. Wat heb ik zalig geslapen vannacht. Ik maak snel weer een afspraak.” – Judith