Moeder en kind

Moeder en Roze Wolk. Zijn niet direct 2 dingen die bij elkaar horen. Terwijl dat vaak wel wordt verwacht. Die verwachting alleen al zorgt voor stress als de realiteit anders blijkt. “Waar blijft dat verliefde gevoel als ik mijn kind zie?”

Doe daar de reactie van de omgeving bij. Het effect op je lijf en emoties door de alles behalve vlekkeloze bevalling. En het feit dat je er toch echt helemaal alleen voor staat na de kraamzorg. Voor je het weet is de roze wolk meer een grijze donderslag geworden.

Moeder en kindAfgelopen weekend heb ik weer van dichtbij mogen ervaren wat het effect is wanneer de hechting tussen moeder en kind herstelt wordt ondanks (of is het dankzij?) alle ervaringen die moeder heeft ervaren. Wat is dat een prachtig mooie hypnotherapie sessie geworden!

Als ik dan denk aan al die moeders die met burn-out thuis komen te zitten en/of dagelijks ruzie (stress) ervaren met hun kind, hoe fijn zou het dan zijn als ze deze mogelijkheid zouden weten. Er is zoveel meer dan in de reguliere ondersteuning wordt aangeboden.

Dit zijn echt de momenten dat ik me een bevoorrecht mens voel en niets liever wil dan het van de daken schreeuwen: Hypnotherapie bij stressklachten: DOEN!

Ben je nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak >> www.biancameijsen.nl/gratis-sessie

Moeder en Roze wolk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *