Skype vragenlijst

Dank je wel voor de GratisSessie aanvraag. Om de tijd zo efficiënt mogelijk te benutten, vraag ik je onderstaande vragenlijst in te vullen.

Neem er je tijd voor om het zo uitgebreid en eerlijk mogelijk in te vullen. Vul het wel uiterlijk 24 uur voor onze afspraak in aub.

Het invullen van deze vragenlijst is een voorwaarde om de afspraak te laten doorgaan. Heb ik het ingevulde formulier niet op tijd binnen, dan vervalt de afspraak automatisch.

Ik maak gebruik van Skype omdat ik je graag wil zien! EN jij kunt ook gelijk ervaren op welke manier ik met je aan het werk ga. Persoonlijk contact staat voor mij voorop en voor deze afspraak is de telefoon niet voldoende.

En wat krijg je dan minimaal:

Gratis één-op-één sessie van 20 minuten via Skype ter waarde van minimaal € 97,-.

2 gouden tips om jou weer een boost te geven en te zorgen voor meer energie en ontspanning!
 

  Wat is jouw voornaam en achternaam*?
  Op welk e-mail ben jij het beste te bereiken*?
  Op welk skype adres mag ik je bellen*?
  Heb je nog geen skype-account? Ga dan naar https://www.skype.com/nl/, download de applicatie en maak een account aan. Zo gebeurd!
  Op welk mobiel nummer ben je bereikbaar*?
  Voor het geval dat ik je skype adres niet kan vinden of een andere spoed reden.

  Wat is jouw reden voor de aanvraag van deze gratis sessie*?
  Wat vraagt op dit moment de meeste aandacht*?
  Denk bijvoorbeeld aan agenda planning, overzicht behouden, moeite met keuzes maken of prioriteiten stellen, werk/privé balans, maar denk ook lichamelijke of emotionele klachten, overprikkeld raken, snel emotioneel, allerlei vage klachten, etc.

  Wat heb je tot nu toe al gedaan om hier verandering in aan te brengen*?
  Wat heb je zelf al geprobeerd? Om te herstellen van de klachten bijvoorbeeld. Of om weer overzicht te krijgen. Wie heb je al eens om hulp gevraagd en hoe ging dat? Was er iets wat wel (tijdelijk) effect had? Wat werkt absoluut niet volgens jou?

  Wat zou er volgens jou moeten veranderen/verbeteren*?
  Op welke wijze zou jij het snelst kunnen opknappen, denk je? Wat zou er eerst moeten veranderen wil de situatie veranderen? Zijn er dingen die jij moet doen of ligt het aan anderen?

  Hoe zouden vrienden en/of familie jou omschrijven als ze je aan iemand zouden voorstellen*? En hoe zou jij jezelf willen voorstellen?
  Beschrijf jezelf eens van voor deze situatie en hoe je nu misschien veranderd bent. Hoe zie jij jezelf? Hoe beschrijven anderen jou?

  Waar ben je blij mee*?
  Waar kun jij nog wel van genieten? Waar maak jij jezelf blij mee? Waar word je nog van opgeladen? En waar ben je onwijs dankbaar voor?

  Wat zijn jouw doelen/wensen*?
  Wanneer jij het leven zou kunnen inrichten zoals je zelf wilt, hoe ziet die er dan uit? Wat zou je dan doen? Wie zou je dan zijn?

  Zijn er nog dingen die ik moet weten die hier niet gevraagd zijn*?
  Hier kun je bijvoorbeeld ook vermelden of je medicatie gebruikt, een medische en/of psychische diagnose hebt gekregen, lichamelijke beperkingen hebt of wat je gedaan hebt en/of door wie je begeleid bent in het herstel van de burnout/stressklachten.

  Wat verwacht je van deze skype afspraak en/of van mij*?
  Er is altijd een bepaalde hoop of gedachte bij het aanvragen van dit gesprek en daar ben ik benieuwd naar.-

  Mag ik je ook vragen hoe je mij gevonden hebt? Gewoon uit nieuwsgierigheid.*

  Via google gevondenOp aanraden van vrienden/familie/bekendenGezien op social media kanalen als facebook, instagram, linkedin, etc.Overig

  Laat nog even weten dat je 'ook maar gewoon mens' bent (en dus geen robot). Druk op verzenden en spreek je graag op onze afspraak!

  Meest Gestelde Vragen
  Hieronder antwoorden op vragen die je mogelijk hebt

  Kan ik de vragen ook tijdens het gesprek beantwoorden?
  Hoe meer ik van te voren weet over jouw situatie en wat je zelf al hier aan hebt gedaan, hoe beter en concreter mijn adviezen zijn voor jouw situatie. Door van te voren de antwoorden op de vragen te geven, gaat het alleen nog om nuances en aanvullingen en worden de 20 minuten niet gevuld met uitleg maar met stappen die jij kunt zetten die voor jou gaan werken. Wil je meer algemene tips, dan adviseer ik je om mijn eboek te downloaden.

  Vervalt de afspraak echt als ik de vragenlijst niet beantwoord heb?
  De vragenlijst geeft jou de gelegenheid om even stil te staan bij jouw situatie en jouw visie op wat er plaatsvindt. Daarnaast geeft het mij een klein beetje inzicht in op welke manier jij het meest geholpen zou zijn met mijn adviezen. Zonder deze voorbereiden zijn de 20 minuten zonde van onze tijd. Het wordt misschien een leuk gesprek, maar die kunnen we dan beter voeren met een vriendin. Als je stappen wilt ondernemen, dan vraag ik je om 24 uur voor onze afspraak de vragenlijst ingevuld te retourneren.