Weet jij eigenlijk dat tijd niks kost? En dat we allemaal evenveel krijgen? Hoezo tijd te kort?

Ken je deze uitroep? “Ik kom gewoon tijd te kort!”

Misschien hoor je het regelmatig in je omgeving en/of heb je het zelf wel eens gezegd. Zeker sinds ik moeder ben, betrap ik mezelf er ook wel eens op dat ik zelfs zeg dat ik chronisch tijd te kort kom. Mijn klanten beginnen standaard met die uitspraak. Maar is dat werkelijk zo? Is dat echt zo dat we tijd te kort komen? Serieus hè!

Wist je dat iedereen EVENVEEL tijd krijgt?!

24 uur per dag. Elke dag opnieuw. We kunnen er niets van opsparen voor een later moment. Het gaat altijd volledig op. Elke dag. En dan krijgen we weer 24 uur tot onze beschikking. Iedereen! Hoe kunnen we dan tijd te kort hebben?

En weet je wat het leuke is? Het is nog GRATIS ook!

Weet jij eigenlijk dat tijd niks kost?

24 uur per dag tot je beschikking.. voor niks! Nada! Noppes! Hoef je helemaal niets voor te doen! Wordt geen tegenprestatie verwacht of voorwaarden aan gekoppeld. IEDEREEN krijgt 24 uur tot zijn/haar beschikking, elke dag weer opnieuw.

Wat is dan dat “Tijd te kort” gevoel? Zal ik eens hardop zeggen wat we eigenlijk roepen: Ik kan niet kiezen. Of beter: Ik wil niet kiezen. We zijn een volk geworden van ‘I want it all. And I want it now!’, wat de gevolgen ook zijn.

En of er gevolgen zijn… heftige gevolgen die we eigenlijk niet willen… vage lichamelijke klachten die langdurig aanhouden… emotionele heftige reacties op momenten die je niet van jezelf kent… dingen die je normaal makkelijk kon onthouden, vergeet je nog sneller dan je ze kan bedenken… overzicht houden, bewust keuzes maken, leven met de waan van de dag… of eigenlijk geleefd worden…

Zo ken jij jezelf niet! Dus… Zet je er een tandje bij. Want ja, heb moet wel allemaal in die 24 uur gepropt worden en nu ben je door die vermoeidheid nog meer ’tijd kwijtgeraakt’.

Zullen we daar mee STOPPEN?!

Vandaag nog! Voordat jij echt (weer) in die burn-out terecht komt.

Je hoeft het echt niet alleen te doen! Ja, ik ben zo iemand die jou daarbij wil en kan helpen. Eindelijk weer kunnen genieten! Eindelijk weer kunnen bijtanken! Eindelijk weer het gevoel hebben dat je zeeën van tijd hebt! Als je dat zelf had gekund, had je dat allang gedaan. Toch?!

Ik kom gewoon tijd te kort!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *