Als Hypnotherapeut heb ik een holistisch energetische werkwijze. Ik kijk naar de mens als geheel, waarbij lichaam, geest en ziel onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Door naar de samenhang van diverse stress klachten te kijken, kan door middel van een combinatie op zowel mentaal, emotioneel, fysiek als energetisch vlak de oplossingen gevonden worden waardoor de klachten flink afnemen of zelfs verdwijnen.

Tijdens mijn 4-jarige HBO-opleiding tot Hynose- & Regressietherapeut bij TranceArt Academie heb ik ook verdieping gevonden in de andere methodieken die ik al gebruikte waaronder NLP, Systemisch Werk (Familie opstellingen), Voice Dialogue, Delenwerk, Innerlijk Kind therapie, traumaverwerking, zacht lichaamswerk, energetisch werk en nog veel meer.

In ons onderbewustzijn zitten veel zaken verborgen die ons gedrag beïnvloeden. En daar zitten ook veel antwoorden en oplossingen om ons leven, en de situaties waarin we zitten, te veranderen.

Hypnose- en Regressietherapie is een werkwijze waarin we door het bewust oproepen van Trance, het onderbewustzijn op positieve manier aanspreken en, als dat nodig is, we teruggaan in de tijd (regressie) naar het moment waarop belemmerende (gedrags)patronen en overtuigingen zijn ontstaan en kunnen transformeren.

Ervaar hypnose & regressie therapie

Vanuit mijn persoonlijke ervaring en op basis van 20+ jaar ervaring in dit werkveld en wetenschappelijk en psychologisch onderzoek, ben ik mij gaan specialiseren in de oorzaken op bewust en onbewust niveau van stress- en burn-out klachten. Zijn alle huidige stress- en burn-out klachten terug te brengen naar dezelfde oorzaak uit het onderbewuste?

Wanneer jij rond loopt met stress- en/of burn-out klachten, interesse hebt in hypnotherapie en bereid bent om samen met mij te kijken naar jouw drijfveren vanuit het onbewuste, dan nodig ik je graag uit voor een gratis online kennismakingsgesprek.

Telefonisch ben ik niet goed bereikbaar vanwege klantafspraken, daarom het verzoek te mailen naar info@expectamiracle.nl of gebruik te maken van de online agenda.

Mijn tarief is 97€ per uur (btw vrij). Vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering is afhankelijk per zorgverzekeraar. Kijk via zorgwijzer.nl naar jouw vergoeding.

“Op aanraden van iemand uit mijn netwerk kwam ik met Bianca in contact. Zwaar bevooroordeeld ging ik naar mijn eerste sessie: “Expect a Miracle, wat dacht die vrouw wel niet?!” Echter al tijdens het eerste gesprek wist ze de vinger op mijn zere plekken te leggen en kan ik nu na 3 maanden oprecht zeggen dat er een wonder is gebeurd.” – Lieselot

KvK-registratie onder nummer 24427054.

Vanuit de beroepsvereniging Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten, waarbij ik ben aangesloten,  worden diverse rechten en plichten benoemd en aangegeven voor zowel de therapeut als de klant. Zo ook het verzoek je te informeren over het volgende; “De NBVH en haar leden zetten zich in voor een zo goed mogelijke dienstverlening. Desondanks kan het voorkomen dat u ontevreden bent over en/of het oneens bent met de manier van werken of handelwijze van de betrokken therapeut. Het beste kunt u dit eerst met hem of haar bespreken. Bent u dan nog niet tevreden? U hebt altijd het recht om de therapie bij die therapeut te stoppen. Wilt u een andere therapeut, dan kunt u op deze site een andere therapeut vinden.” Lees verder op de NBVH site.


Algemene VoorwaardenBetalings- en AnnuleringsvoorwaardenPrivacyverklaringDisclaimer