Holistisch Energetisch Coach - Photo by Andreas Wagner on Unsplash

Met mijn holistisch energetische werkwijze kijk ik naar de mens als geheel, waarbij lichaam, geest en ziel onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Door naar de samenhang van diverse stress klachten te kijken, kan door middel van een combinatie op zowel mentaal, emotioneel, fysiek als energetisch vlak de oplossingen gevonden worden waardoor de klachten flink afnemen of zelfs verdwijnen.

Een voor mij als Holistisch Energetisch Therapeut normale en logische werkwijze waarbij ik onder andere gebruik maak van NLP, Hypnose & Regressie therapie, Systemisch Werk (Familie opstellingen), Voice Dialogue, voedingtips, zacht lichaamswerk, mindset, energetisch werk, yoga, ademtechnieken en nog veel meer.

In ons onderbewustzijn zitten veel zaken verborgen die ons gedrag beïnvloeden. En daar zitten ook veel antwoorden en oplossingen om ons leven, en de situaties waarin we zitten, te veranderen.

Hypnose- en Regressietherapie is een werkwijze waarin we door het bewust oproepen van Trance, het onderbewustzijn op positieve manier aanspreken en, als dat nodig is, we teruggaan in de tijd naar het moment waarop belemmerende (gedrags)patronen en overtuigingen zijn ontstaan en kunnen transformeren.

Ervaar hypnose & regressie therapie

Vanuit mijn persoonlijke ervaring en op basis van meer dan 20 jaar ervaring in dit werkveld en wetenschappelijk en psychologisch onderzoek, ben ik mij gaan specialiseren in de oorzaken op bewust en onbewust niveau van stress- en burn-out klachten. Zijn alle huidige stress- en burn-out klachten terug te brengen naar dezelfde oorzaak uit het onderbewuste?

Wanneer jij rond loopt met stress- en/of burn-out klachten, interesse hebt in hypnose en regressie therapie en bereid bent om samen met mij te kijken naar jouw drijfveren vanuit het onbewuste, dan nodig ik je graag uit voor een gratis online kennismakingsgesprek.

Maak gebruik van de online agenda of het contactformulier.

Telefonisch ben ik niet goed bereikbaar vanwege klantafspraken.

Vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering is afhankelijk per zorgverzekeraar. Kijk via zorgwijzer.nl naar jouw vergoeding.

Aangesloten bij Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten onder lidnummer 17008.

“Op aanraden van iemand uit mijn netwerk kwam ik met Bianca in contact. Zwaar bevooroordeeld ging ik naar mijn eerste sessie: “Expect a Miracle, wat dacht die vrouw wel niet?!” Echter al tijdens het eerste gesprek wist ze de vinger op mijn zere plekken te leggen en kan ik nu na 3 maanden oprecht zeggen dat er een wonder is gebeurd.” – Lieselot