Contact Gratis SessieBoek nu je Gratis Inspiratie Sessie

Je bent enorm gedreven en zegt al heel snel ‘even de schouders eronder en door!’. Je werk is misschien wel je passie alleen het plezier is al een tijdje niet echt voelbaar.

Je bent wel hersteld verklaard, maar eigenlijk ben je nog steeds moe. Het lukt maar niet om het overzicht weer te krijgen of te behouden. Je dacht dat je de prioriteiten nu wel weer helder tussen privé en werk. De balans is helaas nog steeds zoek.

Jij doet je uiterste best om alles op de rails te krijgen en te houden. Ergens vind je dat je het best zelf zou moeten kunnen en toch merk je dat je er nu echt iets aan moet doen….

Je hoeft het echt niet alleen te doen! Laat mij je helpen om vanuit jouw situatie en persoonlijke behoeftes te ontdekken wat de volgende stap(pen) is/zijn. Reserveer een Gratis Inspiratie Sessie met mij van 20 minuten (via Skype).

Gratis één-op-één sessie van 20 minuten via Skype ter waarde van minimaal € 97,-.

Ik deel in deze gratis sessie minimaal 2 gouden tips waar jij wat aan hebt.

 
Vul hieronder jouw gegevens in en geef aan op welke dag en tijdstip jij het gesprek wilt laten plaatsvinden.

  Wat is jouw voornaam en achternaam*?
  Op welk e-mail ben jij het beste te bereiken*?
  Op welk skype adres mag ik je bellen*?
  Op welke dag van de week en tijdstip kan ik je het beste bereiken*?
  Hier kun je eventueel nog wat extra informatie geven als je wilt.

  Je ontvangt van mij een bevestiging en een vragenlijst ter voorbereiding op ons gesprek, zodat we de beschikbare tijd zo efficiënt mogelijk kunnen gebruiken en jouw vragen zijn beantwoord en/of je de benodigde tips en adviezen hebt ontvangen.

  << Laat nog even weten dat je 'ook maar gewoon mens' bent (en dus geen robot) en druk op verzenden.
  Tot snel!

  Wat klanten over mij zeggen

  “Ik kreeg in korte tijd op een zeer natuurlijke manier een prachtige reset. Bianca kan eindjes aan elkaar knopen, die lange tijd verkeerd verbonden zaten. Ik heb nu een andere bril op, die licht en makkelijk voelt. Ik hoef niet meer te vechten! 🏆 wat een professional”
  Jannemarie Borghuis

  Bedankt voor het Skype gesprek en de oefeningen! Ik word er heel rustig door & het begon meteen te tintelen. Erg fijn. 😀 Ik denk er dagelijks aan en wil elke ochtend de oefeningen doen. Heb enorm veel gehad aan ons gesprek om er elke dag weer opnieuw voor te kiezen. Zet me ook al met beide benen op de grond. Fijne nuttige tips en een leuk gesprek op een voor mij heel handig moment. Thanks. Alles klopte enorm en ik ga ermee aan de slag. – Vera V.
   

  Meest Gestelde Vragen
  Hieronder antwoorden op vragen die je mogelijk hebt.

  Kan het alleen met Skype?
  Niet iedereen is bekend met Skype of is niet tevreden over de manier waarop Skype werkt. Natuurlijk vind ik het prima om met alternatieven te werken als Zoom.us, Whatsapp video of Facebook video.

  Kan het ook telefonisch?
  Het voordeel van video bellen is voor mij dat we elkaar kunnen zien. Persoonlijke afspraken zijn nog prettiger want dan kunnen we alle zintuigen gebruiken, maar dan zit je ook met reistijd en is zo’n klein half uur minder makkelijk in de agenda te plannen. Met video bellen hebben we de meest ontspannen, effectieve en efficiënte mogelijkheid en met zo min mogelijk energie verlies.

  Kunnen we ook persoonlijk afspreken voor de gratis sessie?
  Ergens ben ik een enorme idealist en zou ik iedereen altijd en overal willen helpen. Ik heb niet voor niets zelf in 1999 een burn-out gekregen. Mede daarom heb ik voor mezelf grenzen gesteld in het vrij weggeven van mijn energie. De gratis sessies zijn een manier om naast handige tips te krijgen, met mij persoonlijk kennis te maken. Door dit te maximaliseren tot 20 minuten, kan ik meerdere mensen helpen terwijl ik mezelf en de ander behoed voor energie verlies. Wil je me persoonlijk spreken dan maken we daar een afspraak voor en ontvang je van mij een factuur vooraf. Uiteraard ben je van harte welkom.