stress“En dan laat ik u nu even rustig bijkomen en vraag u om eerst op de massagetafel rustig te gaan zitten terwijl ik een glas water voor u pak.” Dit herhaal ik nog een paar keer terwijl ik haar al bijna overeind zie komen en nog voor ik het water heb kunnen pakken staat ze er al naast.

Ze had 4 maanden geleden een burn-out ‘gehad’ en ze was ook al weer aan het werk gegaan. Ze sprak over de burn-out als over een griepje van een paar dagen. In de korte tijd dat ze bij mij was voor een ontspanningsmassage had ik alles al gehoord wat er was gebeurd. Geloof me wanneer ik zeg dat een ieder daar van de kaart door zou zijn.

Er was echter bij haar nog geen enkele realisatie dat ze een burn-out heeft ‘gekregen’ in plaats van gehad en er nog middenin zat. Ze gunde zichzelf nog steeds geen rust.

Even dacht ik terug aan mijn eigen burn-out periode toen ik binnen 6 weken ‘gewoon’ ging werken. Toen in 1999 was het een nieuwetijdsziekte, nu is er zoveel meer over bekend.

Binnenkort eens contact opnemen om te informeren wat het effect van de etherische oliĆ«n voor haar is geweest. Al zou ze maar eindelijk een nacht hebben kunnen doorslapen… dat zou een wereld van verschil geven

Geen rust
Getagd op:            

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *