AromaTouch™Wanneer ik dit soort berichten krijg, maakt mijn hart toch even een sprongetje van plezier. Ze wilde het toch even delen: “Nou, ik heb vannacht tussen de onderbrekingen van mijn dochter door als een blok geslapen!”

Als moeder van 2 kinderen (2,5 jaar en 6 maanden) is slapen voor haar een luxe. De ontspanningsmassage met etherische oliën de dag ervoor was dan ook zo’n momentje om even tijd voor haarzelf te nemen. De extra nachtrust was een heerlijke extra bonus. Daar word ik zo blij van…. ?

Dat was ook mijn ervaring toen ik met deze oliën in aanraking kwam. De slaap lijkt zoveel dieper waardoor er echt een gevoel ontstaat van uitslapen. Zelfs met maar een paar uurtjes slaap. Vooral in combinatie met een ontspanningsmassage een echt kadootje voor jezelf dus.

Hoewel het moederschap natuurlijk een heerlijk geschenk is, hoor ik regelmatig de stressklachten door de hormonen en het slechte slapen. En eerlijk gezegd kan ik daar ook zeker over meepraten. Destemeer het plezier wanneer ik deze moeder in ieder geval weer wat meer in balans heb kunnen helpen. Gewoon met een ontspanningsmassage met etherische oliën!

Eindelijk slapen
Getagd op:                

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *