Eindelijk even niets

Ze had een avondje voor zichzelf ingepland. Eindelijk even niets. Daar keek ze al maanden naar uit. Nu was het zover. Ze liep nog door de kamer van alles te regelen en op te ruimen.

Ineens realiseerde ze zich dat ze nog steeds bezig was en als ze niet snel op de bank ging zitten om niets te doen, de avond al weer voorbij was. Ze pakt nog even snel een kop thee. O wacht, ook even die koektrommel erbij, dus ze staat op.

Ze zit vervolgens nog geen 2 tellen om de afstandbediening en een boek te pakken. Dan kan ze kiezen of toch tv keek of toch dat boek wat ze zo graag wilde lezen. Ze merkt dat ze eigenlijk alweer overeind wil komen, maar waarvoor?

En weer voelt ze dat ze bezig bleef. Haar lijf voelt gejaagd aan. Haar hoofd blijft van alles bedenken wat ze moet doen. Ze zit dan wel eindelijk thuis op de bank maar ze is alles behalve rustig.

Dat niets doen is zó niet fijn. Ergens merkt ze zelfs dat haar hartslag doorgaat als een dolle. Ineens voelt ze ze weer… die prikkels achter de ogen… NEEE!!! Niet nu! Dit is het moment waar ik juist even voor mezelf wat kan doen, dan niet nu janken!

En nog voordat ze er goed over nadenkt is ze de trap al op om toch de was op te ruimen. Eigenlijk is ze moe. Onwijs moe. Nee erger. Doodop. Maar als ze daar aan toegeeft dan… 😳

Als dit je bekend voorkomt dan ben je helaas niet de enige en is het niet de vraag of je omvalt maar wanneer. Zullen we dat voorkomen?

Ik zie te veel dames die niet zelf aan de noodrem getrokken hebben. Totdat het lijf aan de noodrem trekt. En de schade die dan het lijf en de brein heeft, is niet voor iedereen te repareren.

Jou zal dat niet overkomen toch?
Dat dachten zij ook!
Praat met me.

Klik op de link: https://biancameijsen.nl/gratis-sessie/
Meld je aan.
Voorkom die burn-out!

Eindelijk even niets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *