Omdat jij je niet nog een burnout kunt veroorloven

Terug kan je niet meer. De burnout was een omslagpunt tussen toen en nu. Hoe het toen ging, lukt niet meer. Hoe het nu gaat, echter ook niet.

Officieel ben je beter genoeg verklaard om weer aan het werk te gaan. Waarom voelt het dan niet als ‘beter’? Zelfs de kleinste acties vragen meer van je dan je van jezelf gewend bent.

Zonder dat je het door had was de burnout een grens voorbij. Een grens naar een nieuwe Jij. Je hebt soms het gevoel dat niemand je begrijpt. Soms vraag jij je zelfs af of jij jezelf wel begrijpt.

Je kunt het ze niet kwalijk nemen. Wanneer je zelf geen burnout hebt gehad, weet je niet wat het inhoud. Alles is anders geworden. Je hoofd blijft maar zoeken naar oplossingen terwijl je lijf niet mee lijkt te werken.

Ergens snap je het wel, maar begrijpen doe je het niet.

Voor wie

Je bent er klaar mee het wiel zelf te moeten uitvinden. Er zijn zoveel verschillende verhalen en iedereen heeft dé oplossing. Maar wat werkt nu voor JOU?!

De Grens Voorbij is speciaal ontwikkeld voor mensen die een burnout hebben gehad. Je ontdekt in korte tijd waarom iets wel of niet voor jou werkt. En je bent met gelijkgestemden.

Niemand vindt wat je zegt of ervaart raar. We hebben het allemaal in meer of mindere mate doorstaan.

Tijdens de training besteden we aandacht aan jou in verhouding tot de 5 pijlers van een burnout; lichaam, brein, emoties, energie en spiritualiteit.

Met praktische informatie, oefeningen en afgebakende balans tussen actie en ontspanning, neem je weer het controle over je eigen leven. De strijd is voorbij en het plezier kan weer beginnen omdat je jouw energie voelt toenemen.

De investering

De Grens Voorbij burnout herstel training start op zondag 27 oktober 2019 met maximaal 6 deelnemers.

Er is dus veel persoonlijke aandacht van zowel jouw groepsgenoten als van mij, zodat je ook echt jouw doel bereikt.

De investering voor deze training is vanaf 1 januari 2020 1.397€
en nu slechts 695€ en daarvoor krijg je:

* 7 trainingsdagen van 10:00-17:00 uur verdeeld over een klein half jaar
* een goede balans tussen ontspanning en inspanning gedurende de dag
* medische en energetische informatie over stress en burnout
* gezonde uitgebreide lunch voor de nodige energie
* praktische toepasbare huiswerk opdrachten tussendoor
* wekelijkse email advies met betrekking tot de huiswerk opdrachten
* 1 groepscoaching per maand tussendoor voor vragen
* 3 persoonlijke 1-op-1 hypnotherapie sessies zodat je alles alleen hoeft te doen
* buddies die weten wat jij doormaakt en er voor je zijn
* erkende vragenlijsten en nog veel meer…

De live dagen vinden plaats bij Sensibel Centrum voor Healing & Bewustzijn in Capelle aan den IJssel.

Na jouw aanmelding hebben wij eerst nog een persoonlijke kennismaking om zeker te weten dat deze training ook echt iets is voor jou.

Deze investering mag je aangeven bij jouw belastingaangifte als studiekosten. Vraag eventueel na bij jouw werkgever. Soms schrijft deze het af onder reïntegratiekosten of mag je zelfs gebruiken maken van jouw studiekostenbudget of loopbaanbudget.

Wat klanten zeggen

“Bianca is een professionele trainer die op één of andere manier kan ‘voelen’ waar mensen vastlopen en hoe dit op te lossen! Ze is zeer creatief in het vinden van nieuwe oplossingen en uitwegen (of wegen naar binnen!)” – Dolores van Enkhuijzen (Manager)

“Als deelneemster heb ik Bianca leren kennen als een zeer gedreven, gepassioneerde en betrouwbare coach. Op een doortastende enthousiaste en grondige wijze, met oog voor detail en met gepaste humor, leert ze je focussen op je eigen kwaliteiten en krachten. Daardoor is ze in staat om het beste uit je zelf te halen.” – Corine van den Berg (Global Artwork & Brand Asset Specialist), Unilever Food Solutions

“Tijdens de trainingsdagen en de coaching op de werkvloer heeft Bianca laten zien dat ze een initiatiefrijke, hardwerkende, betrokken en vasthoudende sterke vrouw is met een eigen mening en een originele kijk op de wereld om haar heen. Steeds op zoek naar het juiste evenwicht tussen het belang van de organisatie en de mens achter de werknemer. Kenmerkend is haar geduld om naar mensen te luisteren en de persoonlijke oprechte aandacht die ze gaf.” – Finyard, Ron Fraenkel (Directeur)

Meest Gestelde Vragen
Hieronder antwoorden op vragen die je mogelijk hebt.

Wat houdt online groepscoaching in?
Niet iedereen is bekend met online werken en zal het mogelijk een uitdaging vinden. Ervaring leert dat het echt als een aanvulling wordt ervaren op de trainingsdagen. Voor aanvang van de online sessies ontvang je van mij een link vanuit Zoom.us. Via deze link logt iedereen in en kunnen we elkaar zien en spreken. Het werkt heel intuïtief, dus je hoeft geen kennis te hebben van computers om er mee te kunnen werken.

Is betaling in termijnen mogelijk?
Ik begrijp maar al te goed dat een verspreide betaling soms net wat makkelijker op te brengen is. Omdat deze training over een aantal maanden verspreid is, kun je uiteraard ook in termijnen betalen. Meld je aan dan bespreken we samen welke mogelijkheden er voor jou zijn. Financiën mag nooit een struikelblok zijn om er weer boven te komen en te blijven.

Wat zijn de andere data? Misschien kan ik niet.
Natuurlijk is het altijd mogelijk dat je bepaalde data niet kunt. Soms weet je dat vooraf al maar vaak genoeg gebeurd er ook tijdens de training iets waardoor je niet kunt. Ook hier is rekening mee gehouden met de opbouw van de training. Laten we eerst eens kennismaken en dan zullen we de data doorspreken. De training is zo opgebouwd dat er altijd een uitwijkmogelijkheid is zodat je toch alles uit de training haalt.