Cause you cannot afford to burnout

Terug kan je niet meer. De burnout was een omslagpunt tussen toen en nu. Hoe het nu gaat, ben je er nog niet. Hoe het toen ging, kan je niet meer.

Officieel ben je genezen verklaard en weer aan het werk. Waarom voelt het dan niet als ‘genezen’? Eerder als doelloos zoeken naar… tja, naar wat eigenlijk?

Zonder dat je het door had was de burnout een initiatie. Een transforamtie naar een nieuwe Jij. De oude dogma’s en overtuigingen werken tegen je in plaats van voor je. Deze ‘nieuwe wereld’ is echter onbekend voor je en je voelt je door velen onbegrepen.

Wanneer je zelf geen burnout hebt gehad, weet je niet dat de wereld zo anders wordt. Het lichaam en brein doen niet meer wat je gewend bent. Je hoofd blijft maar oplossingen zoeken en zonder succes. Dus wat dan wel?

Voor wie

De Grens Voorbij is speciaal ontwikkeld voor mensen die een burnout hebben gehad. Je bent dus met gelijkgestemden. Niemand vindt wat je zegt of ervaart raar. We hebben het allemaal in meer of mindere mate doorstaan. Je wordt begrepen en dit schept een band, waardoor je elkaar naar grotere hoogtes helpt dan je ooit had durven vermoeden of dromen.

Tijdens de training besteden we aandacht aan de 5 pijlers van een burnout; lichaam, brein, emoties, energie en spiritualiteit. Met praktische informatie en oefeningen neem je weer het controle over je eigen leven omdat je steeds meer helder krijgt wat voor jou wel en wat voor jou niet werkt. De strijd is voorbij en het plezier kan weer beginnen.

Praktische info

De Grens Voorbij duurt 5 maanden met in totaal 7 live dagen, 5 online groepscoaching over het thema van die maand en 5 persoonlijke online reflectie sessies waarin je met mij alles kunt bespreken en/of vragen.

De live dagen vinden plaats bij mij op kantoor op de Rivium Boulevard in Capelle aan den IJssel en worden voorzien van een heerlijke gezonde lunch en alles wat je verder nodig hebt.

De investering

In oktober starten we met de pilot van De Grens Voorbij met maximaal 6 deelnemers en daarom ook een pilot prijs. De prijs wordt in januari 1397€ per persoon. Maar jij krijgt als deelnemer met lef deze training voor slechts 397€.

De data voor de live dagen (10:00-17:00 uur) zijn op:
1. zondag 27 oktober 2019
2. zondag 3 november 2019
3. zondag 24 november 2019
4. zondag 22 december 2019
5. zondag 26 januari 2020
6. zondag 1 maart 2020
7. zondag 29 maart 2020
In januari start een nieuwe training. Wil hier meer over weten, stuur dan een email naar info@biancameijsen.nl.

De voorwaarde

Meld je aan voor De Grens Voorbij die start in oktober en investeer geen 1.397€ maar slechts 397€ inclusief gezonde uitgebreide lunch en alle benodigdheden.

Na jouw aanmelding hebben wij eerst nog een persoonlijke online kennismaking om zeker te weten dat deze training ook echt iets voor jou is. Pas nadat wij beiden akkoord zijn en jij de betaling hebt voldaan, ben je zeker van jouw deelname aan de training.

De kanttekening is wel dat aan elke deelnemer oprechte opbouwende feedback wordt gevraagd zowel op papier als op video. Tevens zullen de trainingsdagen worden opgenomen om te evalueren en om te gebruiken als beeldmateriaal bij opdrachtgevers.

Heb je al gezien dat ik voor deze pilot van De Grens Voorbij maar 6 deelnemers toelaat? Dus meld je snel aan!


Meest Gestelde Vragen
Hieronder antwoorden op vragen die je mogelijk hebt.

Wat houdt online groepscoaching of relfectie sessie in?
Niet iedereen is bekend met online werken en zal het mogelijk een uitdaging vinden. Ervaring leert dat het echt als een aanvulling wordt ervaren op de live dagen. Voor aanvang van de online sessies ontvang je van mij een link vanuit Zoom.us. Via deze link logt iedereen in en kunnen we elkaar zien en spreken. Je kunt het programma op je computer of telefoon downloaden of gewoon via de website gebruiken. Het werkt heel intuïtief, dus je hoeft geen kennis te hebben van computers om er mee te kunnen werken.

Is betaling in termijnen mogelijk?
Ik begrijp maar al te goed dat een verspreide betaling soms net wat makkelijker op te brengen is. Omdat deze training over een aantal maanden verspreid is, kun je uiteraard ook in termijnen betalen. Tussendoor stoppen is echter niet mogelijk. Jouw betalingsverplichting blijft ongeacht welke keuzes je alsnog zou willen maken. Dus bedenk goed waar je aan begint.