Miracles

Een aantal jaar geleden lag ik elke avond in bed mijn eigen huisje in te richten. Ik had het nog niet, maar wist precies hoe ik het wilde hebben. Begane grond woning met een klein tuintje, 3 kamers verdeeld over 2 etages, een ruime badkamer en keuken, vlak bij een winkelcentrum, openbaar vervoer, goede parkeergelegenheden, makkelijk bereikbaar via snelweg en een fijne buurt met prettige buren. Zelfs de kleuren van de inrichting had ik al helder voor ogen.

Helaas duurde het 3 maanden voordat ik me ook daadwerkelijk kon inschrijven in verband met beslommeringen met mijn ex. We hadden een punt achter de relatie gezet en ik zou een ander huis zoeken, maar er waren nog een aantal zaken die geregeld moesten worden voordat ik me in kon schrijven voor een huurwoning. Toen ik me eindelijk had ingeschreven, zou het nog 1 tot 2 maanden duren voordat ik een bevestiging zou ontvangen en ik moest rekening houden met een wachttijd van ongeveer 4 jaar voordat ik daadwerkelijk een woning kreeg. Er waren geen verzachtende omstandigheden (vonden zij) en dus kreeg ik ook geen voorrang.

Op een woensdag ochtend realiseerde ik me dat ik al een tijdje niets meer gehoord had. Ik had geen telefoonnummer en ook eigenlijk geen idee wie of wat ik kon bellen. Dus ik belde een verhuurder die in het rijtje voorkwam en vroeg of zij mij kon informeren. Reactie? “Ik kan u het telefoonnummer geven, maar kan u ook nu het inschrijfnummer doorgeven omdat ik dit in het systeem kan nakijken. Dan kunt u vandaag nog voor 12 uur op woningen reageren.” Graag! Ik had mijn inschrijfnummer, direct op internet me aangemeld voor 3 woningen, het maximum, en voor het uiterste inlever tijdstip van 12 uur.

Binnen een week kreeg ik een brief thuis dat ik de eerste woning in het rijtje kon bezichtigen. Wauw! Vol verbazing ben ik de woning gaan bezichtigen. Wat bleek? Het was precies zoals ik het graag wilde. Nou ja, op de tuin na dan. Het was in plaats van een klein tuintje, een behoorlijk grote tuin. Het is soms behelpen. Maar ja, vaak zijn er meerdere kandidaten dus met lood in mijn schoenen keerde ik terug bij de verhuurder. “En mevrouw bent u geïnteresseerd? U hebt de eerste keus.” WAT? Ondanks alle schijn die tegen mij was, heb ik een woning die precies aan mijn wensen voldoet, heb ik de eerste keus en dat binnen 1 week!

Een wonder! Of niet?

Het ‘geheim’ in deze is, dat ik mijn wonder zelf heb gecreëerd. En dat kun jij ook. Om dit te realiseren zijn er eigenlijk maar 2 acties die je moet doen.

Visualiseren en geduld hebben

Nou oké, 3 acties dan.

Want het is niet zo dat ik op mijn kont ben blijven zitten en dan verwachtte dat alles geregeld werd. Ik heb wel acties ondernomen. Echter dit waren hele specifieke acties. Acties in de lijn met wat ik wilde bereiken. Ik heb me ingeschreven voor een huurwoning. Ik heb zelf contact opgenomen om de gegevens te ontvangen en heb vervolgens me aangemeld voor woningen die volledig voldeden aan mijn wens.

Wil jij ook jouw wonder realiseren?

– Visualiseer elke dag
– Visualiseer in detail
– Visualiseer alsof je het nu al hebt
– Gebruik al je zintuigen (zien, horen, voelen, proeven, ruiken) in deze visualisatie

Ennuh…. wel geduld hebben hè! 😉

Creëer je eigen mirakel
Getagd op:                                    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *