100% Tevredenheidsgarantie

Je vraagt je misschien af of jouw investering ook echt resultaat geeft. De stap nemen om met iemand aan de slag te gaan is al een drempel op zichzelf. Daarom krijg je van mij altijd een eerlijk en helder antwoord op de vraag wat je kan en mag verwachten tijdens mijn begeleiding. Ook wanneer blijkt dat ik je niet kan helpen, zal ik daar niet omheen draaien. Heb je dan al betaald dan zal het bedrag worden teruggestort. Ervaring leert dat we het vooraf besproken doel bereiken en daarom ben ik er van overtuigd dat ook jij 100% tevreden zult zijn.

100% Gebruiksvriendelijk

Besluit je om gebruik te maken van één van de aangeboden diensten en/of producten, dan kun je dit op verschillende manieren kenbaar maken. Op elke pagina staat een button waardoor je direct je aanmelding kunt regelen en afrekenen. Ben je niet zeker, zijn er onduidelijkheden of heb je vragen, dan kun je gebruik maken van het contactformulier. Natuurlijk is het ook mogelijk om direct contact op te nemen via het email adres info@biancameijsen.nl, waarna je zo snel mogelijk reactie ontvangt.

Hier houd jij rekening mee wanneer je besluit tot aanschaf van één van de producten.

1. Zodra je een product of dienst aanschaft en betaal je het totale bedrag of het eerste termijn vooraf middels iDeal, PayPal of door binnen 10 dagen over te maken op bankrekening NL90KNAB0257256059 t.n.v. Expect a Miracle te Capelle aan den IJssel.

2. Bij annulering binnen 7 dagen wordt het volledige bedrag teruggestort, mits de afgesproken startdatum 10 dagen na aanschafdatum plaatsvindt. Vindt de startdatum binnen deze 10 dagen plaats, dan blijft 50€ administratiekosten verschuldigd.

3. Annuleringen kunnen alleen schriftelijk plaatsvinden per e-mail of per post. Alleen na ontvangen bevestiging van de annulering kan deze als ontvangen en geaccepteerd worden gezien.

4. Betaal je niet direct of binnen de gestelde betalingstermijn van 10 dagen dan ontvangt je eenmalig een schriftelijke herinnering. Wordt de betaling niet binnen 7 dagen na dagtekening van de herinnering ontvangen, dan wordt de aanschaf alsnog als geannuleerd gezien en worden de verschuldigde administratiekosten van 50€ in rekening gebracht. Er kan gebruik gemaakt worden van een incassobureau indien noodzakelijk.

5. Indien geannuleerd wordt door Expect a Miracle dan ontvangt je het volledig betaalde bedrag per direct retour.

6. In de bedragen zoals vermeld op de website, promotie materiaal en in de voorwaarden, wordt 21% b.t.w. berekend.

7. Het gepubliceerde bedrag geldt per persoon.

8. Meer gespecificeerde informatie en voorwaarden worden vermeldt in de Algemene Voorwaarden en blijven naast deze betalings- en annuleringsvoorwaarden van kracht.