Om hulp vragen is niet jouw ding. Je kunt het zelf wel en vaker ook beter dan een ander. Hier kom je alleen niet uit en daar vind je wat van. Je zou toch onderhand beter moeten zijn. Het liefst wil je gewoon doen alsof er niets aan de hand is, maar dat lukt niet meer.

Burn-out overkomt alleen anderen en niet jou, dacht je. Jij zette gewoon een tandje erbij en ging nog even door. Ze moesten eens weten wat jij allemaal op je bord had liggen en dat droeg je al jaren. Hard op zei je het niet maar eigenlijk vond je oprecht dat alleen zwakkelingen mopperen over moeheid of veel werk.

Maar daar zat je dan; Thuis. In de ziektewet. Je was niet vooruit te branden. Emotioneler dan je normaal zou reageren. Je hebt van alles al geprobeerd op beter te worden. Dat leek gelukt. Je kon weer aan het werk, toch?! Zo ken je jezelf echter niet en eigenlijk vind je jezelf soms even helemaal niet leuk meer.

Er is iets veranderd sinds de burnout en wat precies kun je de vinger niet op leggen. Het werkt niet meer zoals je gewend bent. Wat je ook doet. Je maakt fouten die je van jezelf niet kent. Je onthoud de simpelste dingen niet. Soms reageer jij je af op mensen die dat niet verdienen. Zo ken je jezelf helemaal niet.

“Vrouwen breken niet omdat ze zwak zijn,
maar omdat ze te lang sterk zijn geweest”

Hoe zou het voor je zijn om weer;

vol energie uit je bed te komen en niet meer het gevoel te hebben dat het ‘moet’.

tijd te hebben voor jezelf en/of je kind(eren)/partner zonder schuldgevoel.

op je werk weer plezier te ervaren zonder stress of irritatie zoals je van jezelf gewend bent geraakt.

te weten en te voelen waarvoor je het allemaal doet en dat ook terug te zien in de reactie van jouw omgeving.

te GENIETEN elk keer weer en de rust in je lijf te ervaren die je al lang niet meer gewend bent.
 

Ervaar het verschil in alles wat je doet

Nog voor de wekker gaat word je wakker met het gevoel erg diep en lang geslapen te hebben. Je rekt je nog even lekker uit, terwijl je geniet van het feit dat je de energie door je lijf voelt stromen.

Je kijkt al uit naar de dag die komt en nog voor je jouw bed uitgaat, lig je met een glimlach op je gezicht te bedenken wat er allemaal op de planning staat. Je hebt er gewoon zin in.

Vanaf nu help ik jou het gevoel te hebben alles zelf weer onder controle te hebben. Ik begeleid, stimuleer, inspireer, motiveer maar confronteer je ook waar nodig. Zodat je zelf weer voelt en weet wat jij er aan kunt doen om je nooit meer zo onbeholpen en moe te voelen.

Alles wat hiervoor nodig is, krijg je aangeboden. Hier geldt geen ‘1 size fits all’ want iedereen is anders.

Mijn werkwijze is zowel gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken, psychologische en medische kennis, als natuurlijk mijn persoonlijke ervaringen en die van diverse vrouwen met burn-out klachten die ik heb mogen begeleiden.

Het traject vraagt een investering in jezelf van tijd, commitment
en het bedrag dat bij jou past*.

3-6 maanden persoonlijke begeleiding, afhankelijk van jouw leef- en werksituatie,
gericht op jouw verdere herstel zowel fysiek, mentaal, emotioneel als energetisch,
rekeninghoudend met jouw energie niveau, mogelijkheden en verantwoordelijkheden,
zodat je niet niet weer terugvalt.

Aan het einde van het traject heb jij weer zelf de touwtjes in handen en doe je precies wat er nodig is om op een ontspannen manier balans te houden in jouw ambities als vrouw zowel thuis als op de werkvloer.

Wanneer je ‘s morgens wakker wordt, komt die glimlach vanzelf op je gezicht omdat je duidelijk hebt waar het mis ging en dat overkomt je niet nog een keer!

Wil je liever geen traject maar losse afspraken? Dat kan ook. De investering is dan 80€ per uur. Weet dat een traject goedkoper en effectiever is en daarover informeer ik je graag tijdens ons kennismaking.

Weet je het nog niet zeker, maar ben je wel geïnteresseerd? Hieronder staan wat vragen die misschien al antwoord geven op jouw vragen. Staat het antwoord er niet bij stuur dan een email naar info@biancameijsen.nl of maak gebruik de gratis sessie voor meer info.

Wat klanten zeggen

“Bianca weet in no-time precies de vinger op de juiste plek te leggen. De inzichten die ze mij in nog maar 2 gesprekken al heeft gegeven zijn ongelooflijk. Ronduit briljant om iets wat voor mij zo volstrekt normaal was en wat ieder ander niet eens zou opmerken, juist dàt als het probleem te zien. Top. Als mens is ze ook heel prettig. Gewoon, down to earth, geen wollig gedoe. Heerlijk.” – Christine van den Hurk-Hartog (lees onderaan verder)

“Op aanraden van iemand uit mijn netwerk kwam ik met Bianca in contact. Zwaar bevooroordeeld ging ik naar mijn eerste sessie: “Expect a Miracle, wat dacht die vrouw wel niet?!” Echter al tijdens het eerste gesprek wist ze de vinger op mijn zere plekken te leggen en kan ik nu na 3 maanden oprecht zeggen dat er een wonder is gebeurd. Ik had het gevoel dat ik mezelf 24 uur per dag moest bewijzen om serieus genomen te worden. Onder het kopje “wat er ook gebeurd, altijd stoer blijven” hield ik mezelf staande, al voelde ik de emoties omhoog komen. Al binnen 2 sessies begon ik het hoe en waarom van mezelf te herkennen met als gevolg dat mijn algemeen directeur spontaan een praatje met mij begon. Ik wist niet wat me overkwam! Sindsdien loop ik zijn kamer regelmatig binnen en heb ik eindelijk de functie die ik altijd al wilde hebben. Wanneer je de confrontatie met jezelf durft aan te gaan, kan ik je Bianca Meijsen van harte aanbevelen!” – Lieselot van Teeffelen

Meest Gestelde Vragen
Hieronder antwoorden op vragen die je mogelijk hebt.

Wat gaan we dan doen?
Omdat ik geen vast programma afdraai die ik toepas op elke klant, is wat ik precies ‘doe’ voor elke klant anders. Natuurlijk heb ik zo mijn toolbox waar ik uit kan kiezen. Hieronder een opsomming voor jouw nieuwsgierigheid waar ik zoal gebruik van kan maken, en tegelijkertijd is deze opsomming niet volledig.

uitgebreide anamnese, erkende wetenschappelijke vragenlijsten, psychotherapie, hypnose en regressie therapie, energetisch werk, systemisch coachen, neurolinguïstisch programmeren, emotioneel evenwicht techniek, wandelen in het bos, skype sessies, chakra balancering, aromatherapie, ontspanningsmassage met essentiële oliën, meditatie audio’s, ademwerk, podcasts, huiswerk middels audio of video bestanden.

Wat kost een begeleiding van jou?
Mijn antwoord is afhankelijk van wat je van mijn kennis en/of begeleiding nodig hebt. Om een meest effectief traject te hebben, kan het een keuze zijn om niet alles wat ik aanbied in jouw traject te gebruiken. Laten we dan eerst eens in gesprek gaan via de gratis inspiratie sessie zodat ik kan inventariseren wat voor jou de meeste impact heeft en het snelste resultaat kan geven. Op basis hiervan kan ik je een passend aanbod doen.

Is betaling in termijnen mogelijk?
Ik begrijp maar al te goed dat een verspreide betaling soms net wat makkelijker op te brengen is. Omdat een traject over een aantal maanden verspreid is, kun je uiteraard ook in termijnen betalen. Tussendoor is het echter af te raden om het traject te stoppen om daarmee verdere betaling te voorkomen. Ik ga je daartoe echter niet verplichten, want het is jouw leven. Jouw betalingsverplichting blijft het volledige traject ongeacht welke keuzes je alsnog zou willen maken. Dus bedenk goed waar je aan begint.

Werk je ook met groepen?
Een persoonlijke begeleiding kan ook in groepsverband waardoor je ook de terugkoppeling krijgt van je groepsleden. Door de interactie met de groep krijg je ook tips en ideeën hoe anderen dit doen. Tijdens de groepsbegeleiding zijn er ook 1-op-1 sessies om verdieping en inzicht te krijgen op jouw persoonlijke situatie. Geen persoon is precies hetzelfde. Mocht je hier meer over willen weten, vraag dan de gratis inspiratie sessie aan zodat we kunnen overleggen of dit een goede optie zou zijn voor jou en kijk op De Grens Voorbij voor meer informatie.


Wat klanten over mij zeggen

“Ik kende Bianca via een businesscoachingstraject dat we allebei volgden. Ze kwam over als een down to earth persoon met een Rotterdamse mentaliteit: niet lullen maar poetsen. Maar wat ze nou precies deed, wist ik niet.

Ik was zelf nogal zoekende en zat totaal niet lekker in mijn vel. Mijn relatie liep niet (zowel met mijn man als met de kinderen), mijn eigen bedrijf liep niet, mijn financiën waren nijpend en een puinhoop, kortom: ik wist het niet meer en ik zag nergens een gat meer in. Achteraf gezien was het een chronische staat van ‘in paniek zijn’ waarin ik me verkeerde.

Waar ik me wel al mee bezig hield, was het zelfbewust zijn. Ik was me er van bewust dat ikzelf de sleutel had tot een prettig en overzichtelijk leven, maar waar hij lag: geen idee. Ik was steeds maar aan het zoeken en in die zoektocht kwam ik eens uit bij ‘chakra’s’. Het sprak me aan en tegelijkertijd vond ik het zo zweverig als iets, maar besloot toch eens wat in te typen op facebook. En wie plopte daar naar boven: Bianca.
Meteen dacht ik: Bingo. Want ik wist hoe down to earth ze was en had meteen het volste vertrouwen dat zij mij nuttige info zou geven.

En dat bleek ook zo te zijn. Nuttige info over chakra’s, maar vooral nuttige info over mezelf. Want daar begint alles mee. Het bleek dat zij me kon en wilde helpen in mijn zoektocht naar mijn ‘sleutel’ en na een intakegesprek waarin ik vertelde waar ik zoal mee zat, zijn we een traject gestart.

Het resultaat van het traject was (is nog steeds) verbluffend. Bianca heeft me precies laten zien, ervaren, voelen waar de schoen knelde. Door al mijn woorden heen, wist ze exact dat te zien wat er wérkelijk scheelde. Ze kijkt voorbij de woorden en wist door het stellen van de juiste vragen, dieper door te dringen tot mijn gevoel. Juist de plaatsen waar ik liever niet kwam, de gevoelens waar ik liever niet bij kwam, daar bracht ze me naar toe. En elke keer opnieuw. Want het zijn precies die plaatsen waar de sleutels liggen tot een gevoel van rust, veiligheid en vrijheid. En op sommige momenten is dat echt wel ellendig. Maar Bianca geeft je zonder oordeel alle vrijheid en ruimte om je daar ook even ellendig over te voelen. Alles mocht eruit. Graag zelfs.

Bianca dacht ook vooral heel praktisch. De vraag die ze regelmatig stelde als ik me goed voelde was: wat ga je nu doen om het zo te houden? Want ze wist als geen ander dat als ik mijn goede gevoel niet onderhield, ik me na verloop van tijd weer ellendig ging voelen.

En daarvoor kreeg ik heel fijne en praktische oefeningen die we samen deden en die ik vervolgens zelf thuis kon herhalen. En hierdoor maakte ik ook grote stappen. De oefeningen gaven inzicht in mezelf, in mijn situatie en in mijn eigen kijk op het leven en gaven vooral handvatten om concreet iets te DOEN om ook daadwerkelijk een verandering aan te brengen. Want met enkel praten kom je er ook niet. Door te weten wat ik kon doen en vervolgens te ervaren dat het ook echt hielp, begon mijn leven er effectief anders uit te zien. Ik had geleerd hoe ik mezelf weer op de rails kreeg als ik er vanaf dreigde te raken en zelfs wanneer ik er compleet afvloog was ik in staat mezelf er weer terug op te krijgen. En niet krampachtig, maar met een gevoel van prettige controle. “ik heb niet in de hand wat er gebeurt, maar ik kan wel inspelen op de situatie die komen gaat.”

Ik begon me steeds rustiger en positiever te voelen. Ik kreeg weer zin in alles. Mijn huwelijk werd beter. De relatie met mijn kinderen werd beter. Ik kreeg inzicht in en grip op mijn financiële situatie en ook die werd beter. Na iedere sessie voelde het alsof ik wéér een enorme stap voorwaarts had gemaakt.

En nu, een maand na onze laatste sessie, heb ik een onbeschrijflijk gevoel van rust. Rust, overzicht, helderheid. En vooral: een ongelooflijk gevoel van liefde en warmte naar mezelf en daardoor als vanzelf een heerlijk gevoel van liefde en warmte naar mijn liefste naasten. Het is niet in woorden te vatten wat Bianca voor mij en daarmee voor mijn gezin en nog veel meer anderen betekend heeft. Dank je Bianca.”
– Christine van den Hurk-Hartog